Maastolajien esittely tulossa!

Tietoa kerhon kursseista ja koulutuksista

Maastolajien esittely tulossa!

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 18 Loka 2012 16:04

Moi!
Esittelemme vielä tänä syksynä maastolajeista HAKUA JA JÄLKEÄ SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄÄ ESINERUUTUA. Tilaisuudessa jo lajia harjoitelleet koirakot esittelevät näitä koirille kovasti mieluisia harrastuslajeja. Halukkaat pääsevät pienesti kokeilemaan myös oman koiran kanssa. Tavoitteena olisi saada kokoon ryhmä innostuneita koirakoita ja säännölliset harjoitteluajat. Huomioi, että mukaan pääsee vaikkei tavoitteenasi olisikaan lajeissa kilpaileminen! Toki edellytämme, että olet kerhomme jäsen.

Suosittelen sinua lämpimästi tulemaan mukaan! Käytännössä haku on kuin piilosilla oloa koiran kanssa, jota voi harjoitella perustiedot saatuaan myös perheen kanssa. Jäljestä ja esineruudusta on myös käytännön hyötyä; vaikkapa kadonneiden tavaroiden etsimisessä ja löytämisessä. Esim. Roosa -koiramme (nyt 12,5 v) löysi aikoinaan metsästä äitini kadottaman matkapuhelimen. Koirat saavat käyttää aistejaan, ennenkaikkea sitä nenäänsä ja omistaja saa raitista ilmaa ja kuntokin kohoaa. Tärkeintä on tietenkin yhteinen kiva tekemisen meininki, harrastus! Metsässä ja pellolla,yhdessä koirasi kanssa :lol: Harjoituksiin intoa täynnä tulevaa koiraa on ilo katsoa ja ennen kaikkea; hyvä harrastus vähentää aina koiran mahdollista häiriökäyttäytymistä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja saa allekirjoittaneelta. Ajankohta ilmoitetaan heti kun ilmoittautuneita on tarpeeksi!

Tule ja tuo kaverisikin!

Jaana
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31

Re: Maastolajien esittely tulossa!

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 01 Joulu 2012 15:44

MAASTOLAJIEN ESITTELY PIDETTIIN 17.11.2012. Kiitos osanottajille ja paikalla olleille kouluttajille!

Lajeista kiinnostuneet ja koulutusryhmiin haluavat voivat ottaa yhteyttä kerhon palveluskoiravastaava Jouni Jormanaiseen e-Mail: koulutus@kiteenkennelkerho.net.

Jaana
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31


Paluu Koulutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron