PENTUKURSSI ALKAA 7.9.2014

Tietoa kerhon kursseista ja koulutuksista

PENTUKURSSI ALKAA 7.9.2014

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 27 Elo 2014 22:40

Tervehdys koiranpentujen omistajat!
Syksyn pentukurssi alkaa teorialla sunnuntaina 7.9.2014 klo 13.00 alkaen Kiteen kaupungintalolla, hallituksen kokoushuoneessa. Jatkamme kurssia perinteisesti kahdesti viikossa 9.9.2014 alkaen klo 17.30 tiistaisin ja torstaisin, yhteensä 10 kertaa. Kokoonnumme tällä kertaa Puhoksen koulun jääkiekkokaukalolle. Kaikki muut kokoontumiset ovat Puhoksessa, paitsi kaupunkikävely kurssin puolivälin tienoilla on Kiteen keskustassa. Teoria kestää taukoineen noin pari (2) tuntia eikä sinne oteta koiria mukaan. Varaa teoriaan mukaan koirasi rokotustodistukset!

Kurssille ovat tervetulleita kaikki pennut tai nuoret koirat. Mukaan voi tulla vaikka olisi käynyt pentukurssin jo aiemmin. Suositeltavin ikä pääsääntöisesti on 3 kk - 12 kk, mutta poikkeuksiakin huomioidaan. Kurssi on jäsenille ilmainen. Mikäli jäsenyys ei ole kunnossa, saat sen helposti järjestykseen kerhon nettisivuilla: http://www.kiteenkennelkerho.net/jaseneksi.html . Sivuilta löytyvät jäsenlomake sekä maksuohjeet.

Ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse osoitteeseen mammamakkonen@gmail.com. Kerro koirasi rotu, sukupuoli, syntymäaika sekä kutsumanimi. Älä unohda ilmoittaa omaa nimeäsi yhteystietoineen. Erityisesti kaipaan sähköpostiosoitettasi, johon saat kirjalliset ohjeet kertausta ja kotiharjoittelua varten. Ennen kurssia saat sähköpostitse myös alustavan kurssiaikataulun.

Varaa itsellesi sään mukainen varustus ja iloinen mieli, koiralle kaulain (ei kuristava, eikä metallinen) ja talutin (ei flexiä!) sekä kakkapussi. Koirasi saattaa tarvita myös juotavaa. Ota mukaasi myös koirasi mieluisin lelu sekä helposti nieltäviä pieniä makupaloja. Makupaloja voi ostaa myös minulta. ;) Tuo koulutukseen aina nälkäinen koira!

Kurssin päätavoitteena on antaa sinulle taidot koirasi peruskoulutuksen antamiseen, sosiaalistaa koirasi sekä antaa sille valmiudet vilkkaissa paikoissa liikkumiseen ilman pelkoa. :D
Kurssilta voit jatkaa kerhon muuhun koulutustarjontaan.

Tervetuloa mukaan!

Jaana Makkonen
puh. 0400 570 523
e-mail: mammamakkonen@gmail.com
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31

Paluu Koulutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron