PENTUKURSSI ALKAA

Tietoa kerhon kursseista ja koulutuksista

PENTUKURSSI ALKAA

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 10 Huhti 2015 12:07

TERVEHDYS PENNUNOMISTAJAT!

Pentukurssi alkaa! Tämä tarkoittaa sitä, että olemme odottaneet Puhoksen koulun jääkiekkokaukalon kuivumista, joka on jo melkein kuiva. Teoria on tarkoitus pitää vaalipäivänä, sunnuntaina 19.4.2014. Vahvistan paikan ja kelloajan ilmoittautuneille heti, kun ne varmistuvat. Jatkamme sitten em. kaukalolla maanantaisin ja torstaisin klo 18.00. Yhteensä kokoontumisia on 1 + 10 eli kurssi kestää viisi viikkoa.

Kurssilla opetetaan perusasiat, joita jokaisen koiranomistajan on hyvä pennulle opettaa; luoksetulo, seuraaminen, istuminen, makuu, seisominen, pitäminen jne. Ennenkaikkea pentu sosiaalistuu, koska harjoittelemme isolla joukolla (toivon mukaan :) ), rajatulla alueella. Käymme kurssin aikana myös kaupunkikävelyllä Kiteen keskustassa. Pentu oppii peruskäytöstavat ja tottelevaisuuden alkeet. Mikäli sinulla on ongelmia pentusi kanssa, kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kentällä ohjaajille. Kurssia suositellaan kaikille pennunomistajille, rodusta riippumatta.

Kurssi on maksuton, mutta edellyttää Kiteen Kennelkerho ry:n jäsenyyttä. Jäsenasiat voit hoitaa kuntoon kerhon sivuilla: http://www.kiteenkennelkerho.net/jaseneksi.html

Ilmoittaudu allekirjoittaneelle mieluiten sähköpostitse: mammamakkonen@gmail.com. Kerro nimesi ja puhelinnumerosi sekä se sähköpostiosoite, johon haluat kurssin aikana lähetettävät kirjalliset ohjeet. Ohjeet toimitetaan aina kentällä kokoontumisen jälkeen. Lisäksi ilmoita koirasi rotu, sukupuoli, kutsumanimi sekä syntymäaika. Suosittelemme 3-10 kk:n ikää, mutta poikkeuksiakin otetaan omalla vastuulla mukaan. Kerro tästä tilanteestasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Vaikka koirat eivät saa kurssin aikana olla "nenä kosketuksissa" on rokotusten oltava kunnossa ja niinpä rokotustodistukset tarkistetaan ensimmäisella kokoontumiskerralla.

TERVETULOA MUKAAN!

Jaana
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31

Re: PENTUKURSSI ALKAA

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 17 Huhti 2015 12:51

TEORIA SUNNUNTAINA 19.4.2015 KLO 12.00 ANNIN KARTANOLLA, HOVINSALONTIE 7, 82380 TOLOSENMÄKI

- koirat kotiin
- mukaan iloinen ja utelias mieli

:lol:
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31


Paluu Koulutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron