SYKSYN PENTUKURSSI

Tietoa kerhon kursseista ja koulutuksista

SYKSYN PENTUKURSSI

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 04 Syys 2015 12:38

Tervehdys koiranpentujen omistajat!
Syksyn pentukurssi alkaa teorialla sunnuntaina 13.9.2015 klo 13.00 alkaen Kiteen kaupungintalolla, hallituksen kokoushuoneessa. Jatkamme kurssia perinteisesti kahdesti viikossa 15.9.2015 alkaen klo 18.00 tiistaisin ja torstaisin, yhteensä 10 kertaa, Puhoksen koulun jääkiekkokaukalolla. Kaikki muut kokoontumiset ovat Puhoksessa, paitsi kaupunkikävelyt ovat Kiteen keskustassa. Teoria kestää taukoineen noin pari (2) tuntia eikä sinne oteta koiria mukaan. Teorian puhelee pääosin Jaana, kentällä aloittaa vastuuvetäjänä Kostamon Laura e-mail: laurakatariina94 (at) gmail.com.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki pennut tai nuoret koirat. Mukaan voi tulla vaikka olisi käynyt pentukurssin jo aiemmin. Suositeltavin ikä pääsääntöisesti on 3 kk - 10 kk, mutta poikkeuksiakin huomioidaan. Kurssi on jäsenille ilmainen. Mikäli jäsenyys ei ole kunnossa, saat sen helposti järjestykseen kerhon nettisivuilla: http://www.kiteenkennelkerho.net/jaseneksi.html . Sivuilta löytyvät jäsenlomake sekä maksuohjeet.

Ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse Makkosen Jaanalle osoitteeseen mammamakkonen (at) gmail.com. Kerro koirasi rotu, sukupuoli, syntymäaika sekä kutsumanimi. Älä unohda ilmoittaa omaa nimeäsi yhteystietoineen. Erityisesti kaipaamme sähköpostiosoitettasi, jonka kautta pidetään yhteyttä kurssin aikana. Ennen kurssia saat sähköpostitse myös alustavan kurssiaikataulun.

Varaa itsellesi sään mukainen varustus ja iloinen mieli, koiralle kaulain (ei kuristava, eikä metallinen) ja talutin (ei flexiä!) sekä kakkapussi. Koirasi saattaa tarvita myös juotavaa. Ota mukaasi myös koirasi mieluisin lelu sekä helposti nieltäviä pieniä makupaloja. Makupaloja voi kysellä myös kouluttajilta. ;) Tuo koulutukseen aina nälkäinen koira!

Kurssin päätavoitteena on antaa sinulle taidot koirasi peruskoulutuksen antamiseen, sosiaalistaa koirasi sekä antaa sille valmiudet vilkkaissa paikoissa liikkumiseen ilman pelkoa. :D
Kurssilta voit jatkaa kerhon muuhun koulutustarjontaan.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttajat
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31

Re: SYKSYN PENTUKURSSI

ViestiKirjoittaja Huurapojan » 04 Syys 2015 12:47

Tässä vielä ohjeet Puhoksen jääkiekkokaukalolle: Sisäänpääsy koulun vierestä, ei siis koulun pihan kautta (kouluttajat saattavat kulkea koulun pihan kautta), koirien kuljettamista koulun alueella on siis pääsääntöisesti kielletty. Kaukaloon pääsee sisälle tienpuoleisesta päädystä. Huolehdi siisteydestä! Muista siis kerätä kaikki koirasi jätökset, myös kaukalon ulkopuolelta pois ja vie ne pois mukanasi tai kysy kouluttajilta jäteastiaa.

'Iloista mieltä mukaan! :D
Jaana Makkonen
E-mail: mammamakkonen (at) gmail.com
Puh. 0400 570 523
Huurapojan
 
Viestit: 20
Liittynyt: 18 Elo 2012 17:31


Paluu Koulutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron